Informatie


Onze sponsors


De toestellen


Namens Agility vereniging "Viervoeters V.O.S." heten wij U van harte welkom op onze site. Wij hopen dat wij U, middels dit bezoek aan onze site, nieuwsgierig hebben gemaakt en u graag meer te weten wilt komen over deze prachtige tak van de honden sport. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend een van onze trainingsdagen bezoeken.

  Hoi hoi we zijn weer gestart, ...

Beste bezoeker, de winter is weer voorbij en onze leden zijn al zeer enthousiast met hun trouwe viervoeter begonnen aan het voorjaar seizoen 2019. De zaterdaggroepen zijn op 9 maart j.l. gestart met hun agility lessen en de woensdagavondgroep is op 20 maart gestart met hun lessen.

Wij wensen iedereen, samen met hun trouwe viervoeter, heel veel lol en agility plezier toe in 2019.

 

Wilt U nu ook eens meemaken hoe het is om met uw hond de Agility sport te beoefenen, stuur dan vrijblijvend een mailtje naar het onderstaande emailadres en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met U op om eventueel een afspraak te maken voor een proefles. Hou er wel rekening mee dat we op dit moment helaas moeten werken met een wachtlijst omdat alle 4 de groepen vol zitten wat neerkomt op 38 honden.

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Nieuw, Nieuw, Nieuw, ...

Viervoeters V.O.S. heeft een nieuwe honden sport toegevoegd namelijk:

Pré Agility  "Just For Fun"

Voor meer info klik links in de kolom op " wat is Pré Agility ".

Onze trainingsdagen, ...

Viervoeters V.O.S. Agility "Just For Fun" werkt met 2 trainingsdagen en wel de woensdagavond en de zaterdag. Op de woensdagavond traint een agility groep en op de zaterdag trainen er nog 3 agility groepen. Een van deze 3 groepen is de speciale Pré Agility groep welke hoofdzakelijk bedoeld is voor jonge honden vanaf de 4 a 5 maanden maar natuurlijk kunnen in deze groep ook beginnende honden en honden op leeftijd geplaatst worden.

Indien U info wilt ontvangen over een van de bovenste groepen, stuur dan even een mailtje naar het onderstaande emailadres: 

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Hoera, ons 1e lustrum, ...

Zaterdag 26 maart 2016 bestond onze vereniging op de kop af 5 jaar en hebben we ons 1e lustrum gevierd. Wij danken iedereen die op wat voor wijze dan ook heeft bijgedragen aan dit jubileum.

 

 "Viervoeters V.O.S." zit nu ook op facebook ...

 Klik hiervoor op de onderstaande link.

De Viervoeters op facebook