InformatieDe toestellen


Namens Agility vereniging "Viervoeters V.O.S." heten wij U van harte welkom op onze site. Wij hopen dat wij U, middels dit bezoek aan onze site, nieuwsgierig hebben gemaakt en u graag meer te weten wilt komen over deze prachtige tak van de honden sport. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend een van onze trainingsdagen bezoeken.

  Hoera, hoera, we hebben zomervakantie, ...

Helaas is woensdag 19 juni j.l., ongewild onze zomervakantie begonnen. Er zou eigenlijk nog een les gegeven worden maar vanwege de tropische omstandigheden (30 graden), is besloten om deze les te laten vervallen. Het zou te gevaarlijk voor onze honden zijn om met dergelijke temperaturen te gaan trainen.

Wij wensen iedereen, met of zonder hun trouwe viervoeter, een hele mooie vakantie toe en hopelijk hebben jullie, ieder op zijn eigen bestemming, heel mooi weer.  En zien we jullie op zaterdag 7 of woensdag 11 september weer gezond en wel terug om gezellig weer af te trappen met onze 1e agility les.

 

Wilt U nu ook eens meemaken hoe het is om met uw hond de Agility sport te beoefenen, stuur dan vrijblijvend een mailtje naar het onderstaande emailadres en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met U op om eventueel een afspraak te maken voor een proefles. Hou er wel rekening mee dat we op dit moment helaas moeten werken met een wachtlijst omdat alle 4 de groepen vol zitten wat neerkomt op 38 honden.

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Nieuw, Nieuw, Nieuw, ...

Viervoeters V.O.S. heeft een nieuwe honden sport toegevoegd namelijk:

Pré Agility  "Just For Fun"

Voor meer info klik links in de kolom op " wat is Pré Agility ".

Onze trainingsdagen, ...

Viervoeters V.O.S. Agility "Just For Fun" werkt met 2 trainingsdagen en wel de woensdagavond en de zaterdag. Op de woensdagavond traint een agility groep en op de zaterdag trainen er nog 3 agility groepen. Een van deze 3 groepen is de speciale Pré Agility groep welke hoofdzakelijk bedoeld is voor jonge honden vanaf de 4 a 5 maanden maar natuurlijk kunnen in deze groep ook beginnende honden en honden op leeftijd geplaatst worden.

Indien U info wilt ontvangen over een van de bovenste groepen, stuur dan even een mailtje naar het onderstaande emailadres: 

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Hoera, ons 1e lustrum, ...

Zaterdag 26 maart 2016 bestond onze vereniging op de kop af 5 jaar en hebben we ons 1e lustrum gevierd. Wij danken iedereen die op wat voor wijze dan ook heeft bijgedragen aan dit jubileum.

 

 "Viervoeters V.O.S." zit nu ook op facebook ...

 Klik hiervoor op de onderstaande link.

De Viervoeters op facebook