InformatieDe toestellen


Wij zijn Rob en Sandra,

Sinds twee jaar zijn we ook besmet met het viervoeters V.O.S. virus.

Het begon toen we met onze vriendin Linda Hendrikx mee naar de doe-dag gingen en ons meteen op hebben gegeven voor de woensdagavond met onze Tibetaanse terrier, Tibs.

Rob gaat al snel lopen met de Toller van Linda en Rik genaamd Yupke.

Dit klikte best goed dus dat is zo gebleven. Ondertussen loopt Linda zelf met de Labrador van haar vader Nomi.

Nu dus elke woensdagavond alle drie van de partij met de rest van de bende een gezellig clubje.  Vooral gezellig en fun hebben met onze honden, soms een beetje fanatisme maar niet te veel, daar houden wij van. Tibs, Yupke en Nomi lopen dus alle drie bij de ver gevorderde. Elke keer weer een leuk parcours en telkens weer op zoek naar nieuwe uitdagingen voor hond en/of handler.

Sinds vorig seizoen loopt Sandra ook op de zaterdag met onze nieuw aanwinst Tygo.

 Helemaal opnieuw beginnen en dat valt niet altijd mee.

Rob met Yupke gaat sinds de castratie (van Yupke)  als een speer over het veld.

Linda met Nomi, de altijd enthousiaste chocolab gaat steeds beter en ik met Tibs die altijd eerst zijn eigen parcours maakt,  doet zeker ook goed zijn best.

We hopen nog jaren op de Merelweg mee te rennen.

Groetjes Rob en Sandra

 

En dan nog even Tibs aan het woord:

Woef, woef

Ik ben Tibs, een Tibetaanse terier uit een klein plaatsje bij Boxmeer. Bijna 2 jaar geleden heb ik op de doe-dag kennis gemaakt me Agility. Dus toen heel lief naar mijn baasjes Rob en Sandra gekeken. Gelukt, ik mag vanaf toen elke woensdagavond naar de Merelweg. Ik met mijn bazinnetje en mijn baasje al snel met Yupke omdat het baasje van Yupke zwanger was. Ik vind het zo leuk dat ik altijd doe zingen als we in de auto onderweg zijn. Ik vind het leuk om eerste een rondje een eigen parcours te maken en alle vriendjes te begroeten, daarna wil ik best wel luisteren. Yukpe die moet eerst een nummertje 2 doen, maar dan kan hij ook best hard rennen (als hij wil).  Sinds dit seizoen loopt mijn broertje die bijna 1 is, ook pre-Agility. Hij doet soms zijn best dus gaat het steeds beter.

Pootje Tibs