InformatieDe toestellen


Wij zijn Agility vereniging "Viervoeters V.O.S.” en zijn sinds 19 maart 2011, de dag van de 1e open dag van "Viervoeters V.O.S. " actief bezig met het beoefenen van de Agility sport.

Wij maken deel uit van de Venlose Vereniging Voortuitgang Ons Streven oftewel v.v.V.O.S. 

v.v.V.O.S. is een omnivereniging waar op dit moment de volgende sporten beoefend kunnen worden: voetballen, darten, Jeu de Boules en natuurlijk nu ook honden agility.

Onze agilityvereniging "Viervoeters V.O.S." heeft een eigen oefenterrein met een eigen ingang welke gelegen is aan het sportpark maar dan aan het het einde van het trainingsveld aan de Merelweg te Venlo. Sinds 2013 hebben we ook eigen verlichting op ons trainingsveld zodat we ook op de woensdagavond zonder problemen kunnen trainen.

Op dit moment bestaat onze vereniging uit 38 honden welke verdeeld over de zaterdag en de woensdagavond trainen. Op de zaterdag zijn er 3 sessies omdat het anders te druk zou zijn en er te weinig aandacht voor de honden zou zijn en men te lang zou moeten stilstaan bij de verschillende oefeningen.

Wij hebben 4 instructeurs ( Ank, Marion, Simone en Ruud ) welke agility les geven.

Indien U naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen heeft dan kunt U deze kenbaar maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke hondengroet, het bestuur van Viervoeters V.O.S.