De pen van ... Dorien Theelen.

Hoi, wij Laska en Teddy zijn twee Australische labradoodles.

Laska is ruim 5 en heeft twee seizoenen agility met veel plezier gedaan.

Laska is gestopt vanwege zijn epilepsie. Wel gaat hij nog heel graag mee voor de gezelligheid en vooral het allerlaatste moment, als alles opgeruimd wordt, mogen alle honden  los om te spelen. Dit vindt hij natuurlijk helemaal het einde!!

En dan Teddy,

Teddy is 3, en vind het geweldig als er samen gewerkt of gespeeld wordt. Vandaar dat Teddy agility helemaal het einde vindt! Als hij in de gaten heeft dat we alles aan het klaarmaken zijn voor vertrek, rent hij als een gek piepend en blaffend door het huis. Het kan dan niet snel genoeg gaan.

Het allereerste begin vond Teddy maar niks. Het baasje deed zelf niet mee…

Marissa en Kelsy gingen mee doen. Hij piepte er dan ook vaak tussenuit om naar het baasje toe te rennen. Maar helaas voor Teddy werd hij teruggestuurd!   Na een tijdje ging het steeds beter en werd het steeds leuker…..maar….toen kwam die wip erbij! Jeetje wat een rot en eng ding was dat zeg! Loop je er netjes op en dan valt dat ding met een klap omlaag. Teddy rende de keren erna , er het liefst met een grote boog omheen!  Het heeft  dan ook een tijdje geduurd, maar ook dit gaat nu prima!

Teddy is nu aan het derde seizoen begonnen en is helemaal happy !

Teddyjpg 

Met veel plezier gaan we allemaal samen naar Agility in Venlo.

En de baasjes? Die gaan mee voor de koffie en vooral de gezelligheid!