De pen van ... Loes & Leo.

Hallo samen, ik wil me graag even voorstellen.

Mijn naam is Belle en ik ben een Jack Russell teefje uit Venlo. Ik ben geboren op 30 april 2006 op een boerderij in het Limburgse Grashoek.

Tien weken later kwamen er drie mensen op de boerderij kijken en ik stoof op ze af. Eentje beet ik lekker in zijn neus en bij de ander kroop ik op schoot. Dat vonden ze toch wel grappig en jawel hoor, ik ging verhuizen naar Venlo. Via de autobaan in de auto naar de Karel V laan waar voor het huis het bos begint waar ik nog vele kilometers zou gaan wandelen.

Bellejpg

En zo verstreken de eerst jaren bij Loes en Leo. Maar bij het wat ouder worden komen ook wel eens andere zaken om de hoek kijken zoals bijvoorbeeld overgewicht. Mensen duiken dan vaker de sportschool in, maar helaas kan ik geen gewichten heffen. Dus mocht ik eens mee gaan kijken bij Ank en Geert op hun terrein bij mij vlak in de buurt. Daar zouden tunnels, springhekken en bruggen zijn waar je door en overheen kon klauteren. Ik vond het geweldig alhoewel ik wel zelf beslis wanneer het me te veel wordt. Ik ben immers ook geen twintig meer in hondenjaren geteld.

En ik ben inmiddels al weer een aantal weken trouw op zaterdagmorgen aanwezig om me helemaal uit te leven tussen mijn vriendjes en vriendinnetjes. En ik leer ook steeds meer en merk dat ik al wat slanker aan het worden ben. Top toch?