De pen van ... Margot Christis.

Stufke, de Don Juan.....

Ongeveer 3 jaar geleden wandelde ik met mijn bazinnetje langs de VOS-velden. Ik dacht al wat te ruiken en tot mijn verbazing hoorde ik ook andere honden blaffen !

Daar ik niet al te groot ben (mijn bazinnetje zegt dat ik een nep-chihuahua ben) kon ik niet zo goed zien wat er op het veld achter de struiken gebeurde.

Mijn vrouwtje bleef ook staan en ik merkte dat zij het toch wel erg leuk vond wat zij daar zag ! 

Opeens werd ik opgetild en mocht ik ook kijken en ik geloofde mijn eigen oogjes niet ...

Allemaal viervoeters die mochten springen over hordes, door tunnels renden en zelfs over een brug liepen en op de wip gingen. Dit leek mij helemaal te gek omdat ik volgens mijn bazinnetje nogal veel energie heb. 

Ik mocht al vrij snel op de zaterdagochtend meedoen en het is allemaal just for fun !!!

Dus lang leve de lol en achter de meiden aan. Want ik ben een echte rokkenjager.

Stufkejpg

 Bij ieder vrouwelijk schoon dat ik tegenkom gaat mijn hartje sneller kloppen en ben ik een echte Don Juan... Mijn testosteronspiegel wordt twee keer zo hoog als ik naar de agility-cursus mag !   

Ik heb al aardig wat meiden versleten: Rachel (mijn allereerste vriendinnetje) vond mij ook gelijk aantrekkelijk ! Borst naar voren, staart omhoog en imponeren maar..... Helaas is Rachel wegens hoge leeftijd moeten stoppen.

Na Rachel kwam nog een lekker ding ! Ben helaas de naam kwijt, dat krijg je als er zoveel meiden de revue passeren. Ook zij was na afloop van de cursus uit het beeld verdwenen.

Nou dan maar op zoek naar wat anders.....Guusje verscheen ten tonele ! Wat een olijke dame.....Guusje moest echter stoppen wegens gezondheidsredenen. Jammer, maar niet getreurd er zijn meiden te kust en te keur ! 

We hadden vakantie en toen was het even uitrusten geblazen...... Ik telde de dagen af dat ik weer mocht gaan.

Want agility is super leuk ! 

Mijn bazinnetje echter, krijgt af en toe het heen en weer van mij. Als ik op het veld gedurende mijn hindernissenloop weer zo'n spetter in beeld krijg moet ik er achter aan ...... je bent een Don Juan of niet.

In de verte hoor ik haar dan roepen: Stufke, hier !!! Ze krijgt mij dan niet te pakken, ik kan er niets aan doen.....het bloed raast door mijn lijf en het enige dat ik wil is "mijn meisje" van alle kanten besnuffelen want zij ruikt toch zo lekker ! Ondertussen bibber ik over mijn hele lichaam en dan pakken 2 handen mij beet en kan ik niets anders doen dan even mijn tanden  laten zien want dit vind ik niet leuk ! 

Maar ik heb ook mijn evenwichtige momenten gehad en heb zelfs 2 bekers gewonnen. Daar mag ik toch wel trots op zijn al zelf ik het zelf ! Een keer de eerste prijs bij de kleine honden en een keer de beker voor de hond die de meeste vooruitgang heeft geboekt. Dat bedoel ik dus, doe dat maar eens na.. daar valt toch iedere vrouw voor !

Op dit moment ben ik helemaal in de ban van Beau. Alleen vindt zij mij niet zo interessant. Ik gooi al mijn temperament in de strijd om haar aandacht te trekken, maar helaas Beau heeft andere interesses. Toch probeer ik het iedere keer weer en als mijn vrouwtje even niet kijkt raas ik als een gek achter haar aan (tot grote ergernis van mijn bazinnetje). Vervolgens hoor ik haar weer tieren: potverdoriese puinrat !!  

En ik denk dan maar weer: mens, wat maak je je toch druk ! Het is toch allemaal “just for fun” ! 

Dus ben je een lekkere meid en heb je zin in een stoere en echte vent...... wie weet zien we je ook een keer bij:

Agility vereniging “Viervoeters V.O.S.”