De pen van ... Rob & Sandra.

Wij zijn Rob en Sandra,

Sinds twee jaar zijn we ook besmet met het "viervoeters V.O.S. virus".

Het begon toen we met onze vriendin Linda Hendrikx mee naar de doe-dag gingen en ons meteen op hebben gegeven voor de woensdagavond met onze Tibetaanse terrier, Tibs.

Rob gaat al snel lopen met de Toller van Linda en Rik genaamd Juupke.

Dit klikte best goed dus dat is zo gebleven. Ondertussen loopt Linda zelf met de Labrador van haar vader Nomi.

nomijpg

Nu dus elke woensdagavond alle drie van de partij met de rest van de bende een gezellig clubje. Vooral gezellig en fun hebben met onze honden, soms een beetje fanatisme maar niet te veel, daar houden wij van. Tibs, Juupke en Nomi lopen dus alle drie bij de vergevorderde. Elke keer weer een leuk parcours en telkens weer op zoek naar nieuwe uitdagingen voor hond en/of handler.

Sinds vorig seizoen loopt Sandra ook op de zaterdag met onze nieuw aanwinst Tygo.

239e3be2-ecc6-4cd5-85e7-a541a3824056jpg

 Helemaal opnieuw beginnen en dat valt niet altijd mee.

Rob met Juupke gaat sinds de castratie (van Juupke) als een speer over het veld.

Linda met Nomi, de altijd enthousiaste chocolab gaat steeds beter en ik met Tibs die altijd eerst zijn eigen parcours maakt, doet zeker ook goed zijn best.

We hopen nog jaren op de Merelweg mee te rennen.

Groetjes Rob en Sandra 

En dan nog even Tibs aan het woord: Woef, woef,

a925bd0f-93bb-4d83-9bb6-0fa260f307b5jpg

Ik ben Tibs, een Tibetaanse terier uit een klein plaatsje bij Boxmeer. Bijna 2 jaar geleden heb ik op de doe-dag kennis gemaakt met Agility. Dus toen heel lief naar mijn baasjes Rob en Sandra gekeken. Gelukt, ik mag vanaf toen elke woensdagavond naar de Merelweg. Ik met mijn bazinnetje en mijn baasje al snel met Juupke omdat het baasje van Juupke zwanger was. Ik vind het zo leuk dat ik altijd doe zingen als we in de auto onderweg zijn. Ik vind het leuk om eerste een rondje een eigen parcours te maken en alle vriendjes te begroeten, daarna wil ik best wel luisteren. Juukpe die moet eerst een nummertje 2 doen, maar dan kan hij ook best hard rennen (als hij wil). Sinds dit seizoen loopt mijn broertje die bijna 1 is, ook bij de pre-Agility. Hij doet soms zijn best dus gaat het steeds beter.

Pootje Tibs