De pen van ... Robin Bakker.

Ik train samen met mijn lieve kleine viervoeter Balou. 

Balou is een reu , hij is een Tibetaanse Terriƫr gekruist met een Lhasaapso.

Hij is nu 4 jaar oud , en is een erge lieve en aanhankelijke hond. Hij gaat graag mee wandelen en speelt veel met onze 9 maanden oude Bouvier pup. 

Balou is ontzettend lief en zal een mens nooit kwaad doen , we mogen alles met hem. Hij kan wel eens tegen een andere reu grommen maar bijten heeft hij ook nog nooit gedaan.

Hij is ongelooflijk eigenwijs als hij zijn dagje heeft en zelfs dan , is het niet met een koekje op te lossen .... gelukkig is hij de meeste tijd wel erg lief en luistert hij goed naar ons.

baloujpeg

Balou is erg enthousiast als we naar de Agility training gaan op de woensdagavond, hij zit meestal al een kwar-tier van tevoren te piepen , zo van : ''vergeet me niet ! ''.

Wij doen de Agility nu samen , bij Ank en Geert , voor het 2e seizoen en we genieten er echt van , elke avond is het weer heel gezellig en leren we weer wat bij !

In het begin waren we allebei soms nog wat onzeker want we wisten beide niet wat we konden verwachten. Na een paar lessen ging Balou al super goed vooruit. 

Nu zijn we met het tweede seizoen bezig en het gaat echt veel beter dan het begin! Op de woensdagavond trainen we met '' de gevorderden '' en leren we steeds weer iets nieuws erbij, wat wij erg leuk vinden.

Balou heeft vanaf het begin de band niet leuk gevonden en gaat er nog steeds niet goed doorheen , maar met de goede hulp van de instructeurs en het oefenen gaat dat ook steeds beter! 

De groetjes van Balou en mij en we willen de instructeurs en alle lieve mensen van de Agility bedanken voor de leuke trainingen tot nu toe! 

Bij deze wil ik dan ook graag de pen door geven aan Toos met haar hond "Poppy".